CHINESE CUISINE

Potages -- Soups
40. Potage Piquant pékinois
Peking spicy hot and sour soup
41. Potage au crabe et aux asperges
Crab and asparagus soup
42. Potage au poulet et maïs
Chicken and sweet corn soup
43. Potage aux cheveus d'anges
Vermicelli (fine, clear green bean noodles) soup
44. Potage au poulet et legumes
Chicken and vegetables soup
45. Potage Wan Tan / Wan Tan Soup

Entrées -- Appetisers
51. Salade de poulet / Chicken salad
53. Salade chinoise / Chinese salad
54. Croquettes impériales / Imperial chines spring rolls
56. Brochettes de porc 'Saté'
Seasoned pork satay threaded on bamboo skewers
57. Brochettes de porc 'sate' et croquette impériale
Pork satay threaded on skewer with imperial chines spring roll
413.Brochettes de poulet 'Saté'
Seasoned chicken satay threaded on bamboo skewers
58. Assiette 'Fu Lu Shou Inn' Style chinois (2personnes)
Assortiments de hors d'oeuvre varies
'Fu Lu Shou Inn' dish , assortment of appertises, Chinese style.

Spécialité à la vapeur -- Dim Sum
59. Boulettes de porc à la vapeur (Siu Mai)
Steamed pork nuggets
62. Croissants pékinois farci à la vapeur
Steamed Pekines dumplings (croissant shaped)
63. Raviolis aux crevettes (Ha Kao)
Steamed shrimp dumplings (in white pastry)
64. Boulettes de boeuf à la vapeur
Steamed beef nuggets
68. Raviolis farci à la vapeur, façon cantonaise (Shui Kao)
Cantonese mixed meat wrapped in light pastry
69. Dim Sum mixte (pour 2personnes)
Assortment of Dim Sum (2persons)

Porc -- Pork
70. Dés de porc à la sauce aigre-douce
Diced pieces of pork in sweet and sour sauce
71. Porc sauté au bambou et champignons chinois
Sliced pork stir-fired with Chinese mushrooms and bamboo shoot
74. Porc perfume sauté à feu vif
Seasoned savoury pork stir-fried in sizzling heat
75. Porc sauté à la sauce 'sate'
Sliced seasoned pork stir-fried in satay sauce

Boeuf -- Beef
81. Boeuf à la sauce 'Saté' / Beef stir-fried in satay sauce
83. Boeuf au curry / Beef stir-fried in curry sauce
84. Boeuf aux oignons / Beef stir-fried with onions
85. Boeuf aux champignons chinois
Beef stir-fried with Chinese mushrooms
86. Boeuf sauté aux legumes divers, style mongol
Beef Stir-fried with vegetables in Mongolian style
87. Boeuf aux sept couleurs
Beef stir-fried with vegetables in seven colours

Volaille -- Chicken
91. Poulet aux noix de cajou / Chiken stir-fried with cashew nuts
92. Poulet aux legumes assortis / Chicken stir-fried with vegetables
93. Poulet au curry / Chicken in curry sauce
95. Poulet sauté à la sauce 'sate' / Chicken stir-fried in satay sauce
96. Poulet aux ananas / Chicken stir-fried with pineapple
98. Poulet sauté au bamboo et champignons chinois
Chicken stir-fried with bamboo and Chinese mushrooms
163. Poulet prepare à la façon cantonaise / Cantonese style chicken
165. Poulet au citron / Lemon chicken
198. Beignets de poulet à la sauce aigre-douce
Deep fried chicken in crispy crust with sweet and sour sauce

Fruits de Mer -- Sea Food
101. Beignets de scampis à la sauce aigre-douce
Deep fried large prawns in batter with sweet and sour sauce
103. Scampis sautés aux legumes de saison
Large prawns stir-fried with seasonal vegetables
105. Scampis 'Mère et fils' sautés aux épices chinoises (2pers.)
Large prawns 'mother and son' with Chinese spices (2pers.)
106. Scampis sautés à la sauce 'sate'
Large prawns stir-fried in satay sauce
107.Scampis au curry / Large prawns in curry sauce
115. Calamars aux grains de soja noir
Large squid pieces stir-fried in Chinese black bean sauce
201. Scampis 'Royal' maison (spécialité du chef)
Prawns in special 'Royal' style
204. Scampis au bamboo et champignons chinois
Prawns stir-fried with bamboo shoots and Chinese mushrooms
205. Pot-au-feu au fruits de mer mixtes
Assortment of sea food served in a country pot
924. Scampis au sel et poivre
953. Calamar au sel et poivre
955. Cuisse de grenouille
174. Fondue chinoise: viande, fruits de mer et legumes (2pers)
Chinese steamboat: assortment of meat, sea food and vegetables.
Commande 24h à l'avance, - One day's notice of order is required please.

Canard --Duck
191. Canard aux sept couleurs avec épices chinoises
Duck with Chinese spices and vegetables in seven colours
195. Canard au bamboo et champignons chinois, façon piquante
Duck with bamboo, Chinese mushrooms and chili sauce
100. Canard laqué style 'Cantonais' / Cantonese roast duck
166. Canard laqué de Pékin, servi avec des crêpes chinoises
Roast peking duck served with steamed pancakes and trimmings
160. Canard aux huit délices
Duck with eight 'treasures' (assortment of food complements)
167. Huit joyaux impériaux
Eight 'Imperial Jewels' (assortment of food complements)

Grillades sur une planchette chauffante
Sizzling dishes served on a cast iron plate
150. Boeuf grille / Seasoned grilled beef with complements
151. Scampis royal grillés / Grilled prawns in Royal style
152. Poulet sauté aux legumes / Stir-fried chicken with vegetables
153. Poisson frit / Fried fish with vegetable complements
154. Canard à la sauce aigre-douce / Duck in sweet and sour sauce
207. Calamars sautés aux legumes / Stir-fried squids with vegetables

Fromage de soja -- Soya bean curd
155. Tofu Chinois
Soya bean curd stir-fried in Chinese style with various meat
156. Tofu 'Szé Chouen'
Soya bean curd stir-fried in spicy 'Schezuen' style with pork

Nouilles et Riz -- Rice and Noodles
131. Nouilles sautées aux scampis
Stir-fried noodles with large prawns
132. Nouilles sautées au poulet / Stir-fried noodles with chicken
134. Nouilles sautées au boeuf / Stir-fried noodles with beef
135. Nouilles maison (fruits de mer) / Stir-fried noodles with seafood
136. Riz sauté aux scampis / Stir-fried rice with prawns
137. Riz sauté au poulet / Stir-fried rice with chicken
139. Riz sauté au boeuf / Stir-fried rice with beef
140. Riz sauté au crabe / stir-fried rice with crab
141. Riz sauté 'Yan Chau' (plat de riz provincial chinois)
Stir-fried rice in 'Yan Chau' style
142. Riz sauté maison / Special fried rice

Supplements
Riz blanc perfume -- White fragrant rice
Riz sauté cantonais -- Fried rice
Nouilles sautées -- Stir-fried noodles

SUGGESTIONS MAISON

Poulet
843. Poulet piquant pekinois (Recommandé) / Beijing hot and spicy chicken
844. Poulet au sel et poivre / Chicken with salt and pepper
845. Pané de poulet épicé à la mangue / Bread crumbs chicken with hot mango spices
814. Poulet aux noix de cajou Thailandais / Thai chicken with cashew nuts

Canard
920. Canard aux Ananas / Duck with pineapple
922. Canard poivre-sel / Duck with salt and hot pepper
923. Canard Kui Lin (Recommandé) / Duck Kui Lin style

Scampis
102. Scampis piquant Ming Xia (Recommandé) / Scampis Ming Xia spicy
888. Scampis Impérial (Sale, Sucre, piquant) / Scampis lmperial (Salty, Sweet, Spicy)

THAI CUISINE

Potages -- Soups
501. Soupe de raviolis aux fruits de mer (recommandé par le chef)
Golden thai ravioli and sea food soup
502. Soupe de crevettes
Spicy shrimps soup
503. Soupe ' Chiang Mai' au poulet
Chicken soup in 'Chiang Mai' style
504. Soupe 'Tom Yam Kung'
'Tom Yam Kung' soup

Entrées -- Starters

505. Pâtes impérieaux thaïlandais
Spring rolls in thai style
506. 'Bangkok' raviolis frits
Fried ravili in Thai 'Bangkok' style
507. Brochettes de poulet
Grilled chicken threaded on skewers
510. Brochettes de scampis
Grilled large prawns threaded on skewers
512. Assiette 'Bangkok Grand Palace' (2personnes)
Assortiments de hors d'oeuvre variés (recommandé par le chef)
Assortment of Thai delicacies (2persons -- Chef's recommendation)

Salades -- Salads
517. Salade de poulet style 'Chiang Mai'
Chicken salad in 'Chiang Mai' style
518. Salade de crevettes style 'Phuket'
Salad with prawns in thai 'Phuket' style
519. Salade au crabe
Crab salad

Boeuf -- Beef


520. 'Bangkok' beef
Boeuf sauté sur une planchette chauffante, style thaïlandais
Stir-fried beef served on a cast iron hot plate in thai style
521. Phuket beef
Boeuf assaisonné de sauce pimentée thaïlandaise
Beef marinated in spicy Thai chilli sauce
523. Su Ko Thai Beef
Boeuf marine au coriander, à l'ail et aux épices thai
Beef marinated with coriander, garlic and thai spices
524. Pataya Beef
Boeuf sauté au basilica et aux legumes divers
Beef stir-fried with vegetables and fresh basil
525. Bangkok Curry Beef
Boeuf au curry accompagné d'aubergines, de legumes et de lait de coco
Beef with eggplant and vegetables in a curry sauce with coconut milk

Volaille -- Poultry

 


529. Royal Imperial Chicken (recommandé par le chef)
Filet de poulet farci de champignons, bambou et épices thai
Chicken stuffed with mushrooms, bamboo and thai spices
530. Bangkok Chicken Curry
Poulet au curry accompagné d'aubergines, de legumes et de lait de coco
Chicken with eggplant and vegetables in a curry sauce with coconut milk
531. Lampoon Chicken
Poulet sauté aux legumes perfume à la citronnelle
Chicken stir-fried with vegetables and lemon grass
532. Phuket Roast Chicken
Poulet roti perfume aux épices thai
Aromatic roast chicken with thai spices
534. Pataya Chicken with Sweet Basil
Poulet sauté au basilica
Chicken stir-fried with sweet basil
536. Korat Duck Curry
Canard au curry accompagné d'aubergines, de legumes et de lait de coco
Duck with eggplant and vegetables in a curry sauce with coconut milk
538. Thai Roast Duck (chef's recommendation)
Canard laqué style thaïlandais
Roast duck in thai style

 



Fruits de mer -- Seafood

 


540. Golden fish
Poisson frit avec une sauce pimentée et parfumée au coriander
Fried fish in coriander and thai spicy sauce
542. Pataya Fish
Poisson à la vapeur aux haricot et épices Thai
Steamed fish in a spicy thai coriander and bean sauce
547. Panang Scallops
Coquille St.Jacques grille sur planchette chauffant, style Thaïlandais
Grilled scallops served on a cast iron hot plate in Thai Style
548. Bangkok Prawns
Scampis grillés sur une planchette chauffante, style thaïlandais
Grilled prawns served on a cast iron hot plate in Thai Style
549. Pataya Prawns
Scampis préparés à la sauce aigre-douce
Prawns in a spicy sweet and sour sauce
552. Prawns in Thai Yellow Curry
Scampis au curry, accompagné d'aubergines, de legumes et de lait de coco
Prawns with eggplant and vegetables In a yellow curry sauce with coconut milk
553. Sweet basil Prawns
Scampis sautés au basilica et légumes divers
Stir-fried prawns with vegetables and fresh basil
554. Sa-The Prawns
Scampis à la sauce 'Sa-Teh' thaïlandais / Prawns in a Thai ' Sa-Teh' sauce
555. Su Ko Thai Squid
Calamars sautés aux légumes de saison
Squid stir-fried with seasonal vegetables
556. Four seasons in Thailand
Volaille, fruits de mer et légumes préparés à la mode Thai

 


Assortment of poultry, sea food and vegetables in a Thai Style

 

 

KOREAN CUISINE

830. Boeuf piquant avec légumes style Coréen / Spicy beef wi th vegetables Korean style
831. Boeuf sucré piquant avec légumes style Coréen
Sweet and spicy stir fried beef with vegetables
832. Boeuf piquant style Si Chuan / Spicy beef Si ChUan with vegetables

840. Poulet piquant aux légumes style Coréen / Korean spicy chicken with vegetables
841. Poulet sucré piquant avec légumes style Coréen
Korean sweet and spicy chicken with vegetables
842 Poulet piquant style Si Chuan / Spicy chicken with vegetables Si Chuan

850. Calamars piquant aux légumes style Coréen / Korean spicy squid with vegetables
851. Scampis Coréen piquant avec légumes / Korean hot red pepper scampis with vegetables
852. Scampis piquant style Si Chuan avec légumes
Spicy Scampis with vegetables Si Chuan style

880. Riz sauté au boeuf avec Kim chi style Coréen / Kim chi fried rice with beef
881. Riz sauté aux scampis avec Kim chi / Korean Kim chi fried rice with scampis




VIETNAMESE CUISINE

Potages -- Soups

2. Nouilles servies dans un bouillon assorties de porc et de crevettes
Pork and shrimps noodles soup
3. Vermicelles au bouillon style 'Saigon'
'Saigon' rice vermicelli soup

Entrées -- Starters

6. Salade de poulet
Chicken Salad
8. Salade de crevettes
Shrimp salad
9. Salade de crabe
Crab Salad
10. Salade diplomatique aux quatre parfums
Special four spices salad
11. Spécialité de croquettes impériales 'Nem'
Imperial 'Nem' spring rolls
12. Rouleau de printemps, servi froid
Large spring roll in rice pastry, served cold with dip sauce
4. Crêpe de riz farcies à la vapeur
Steamed parcels of rice stuffed with meat
14. Assiette 'Fu Lu Shou Inn' style vietnamien (2personnes)
Assortiments de hors d'oeuvre variés (recommandé par le Chef)
'Fu Lu Shou Inn' plate, Vietnamese style (2persons)
Assortments of starters (recommended by the chef)

 

Volaille -- Poultry
23. Poulet aux oignons, perfume au gingembre
Chicken stir-fried with onions and fresh ginger
26. Poulet aux trois légumes / Chicken with three vegetables
257. Poulet marine à la citronnelle, façon vietnamienne
Chicken seasoned with lemon grass in Vietnamese style
416. Poulet marine au curry et lait de coco
Chicken marinated in curry with coconut milk
435. Poulet à la sauce citronnée, façon piquante
Chicken stir-fried in lemon and chilli sauce

 



Spécialité sur ubne planchette chauffante

250. Boeuf sauté à la citronnelle
Beef stir-fried with lemon grass
251. Scampis sautés aux légumes, perfume à la menthe
Prawns stir-fried with vegetables in mint
252. Poulet sauté aux légumes, façon vietnamienne
Chicken stir-fried with vegetables in Vietnamese style
253. Calamars sautés à la mode Saigonaise
Stir-fried squid in Saigon Style
254. Canard sauté à la sauce Saté
Duck stir-fried in a satay sauce
Entrées -- Nouveautés
301. Raviolis vietnamiens aux crevettes
Shrimp rolled rice pancake (banh cuon tom)
305. Crêpes vietnamiennes à la vapeur
Vietnamese steamed rice cake
308. Crêpes grilles aux crevettes perfume au lait de coco
Grilled shrimp rice cake with coconut milk
4. Crêpe de riz farcies à la vapeur
Steamed parcels of rice stuffed with meat

 



Fruits de mer -- Sea Food
28. Scampis 'Royal' grillés avec vermicelles
Grilled prawns threaded on skewers with rice vermicelli
33. Scampis grillés aux épices vietnamiennes
Grilled prawns with Vietnamese spices
36. Calamars sautés aux légumes, style Saigon
Squids stir-fried with vegetables in Saigon style
258. Poisson frit à la sauce vietnamienne pimentée
Fried fish with a Vietnamese chilli sauce
259. Scampis Royal au sel et poivre
Royal prawns with salt and pepper
436. Marmite de fruits de mer
Casserole of sea food
446. Scampis sautés aux légumes, parfumé à la citronnelle
Prawns stir-fried with vegetables with lemon grass

 



Porc -- Pork

15. Brochettes de porc grilles avec vermicelles
Grilled pork threaded on skewers with rice vermicelli
16. Porc sauté aux légumes de saison
Pork stir-fried with seasonal vegetables
17. Porc sauté au soja
Pork stir-fried with green bean shoots
18. Porc sauté aux légumes style Saigon
Pork stir-fried with vegetables in Saigon Style

 



Boeuf -- Beef
19. Boeuf aux ananas
Sliced seasoned beef stir-fried with pineapple
21. Boeuf sauté, style Saigon
Stir-fried beef with vegetables in Saigon Style
22. Brochettes de boeuf grillées avec vermicelles
Grilled beef threaded on skewers with rice vermicelli
418. Boeuf marine au curry et lait de coco
Beef marinated in curry sauce with coconut milk
441. Boeuf sauté aux légumes parfumé à la citronnelle
Beef stir-fried with vegetables and lemon grass

 


VIETNAMESE CUISINE - ENTRÉES

301. Raviolis vietnamiens aux crevettes (Banh cuon tom) / Shrimp rolled rice pancake
302. Nem Imperial aux scampis / Imperial spring rolls with scampis
303. Gâteaux Imperials aux crevettes à la vapeur (Recommandé)
Vietnamese Imperial steamed cake with shrimp
305. Crêpes vietnamiennes à la vapeur / Vietnamese steamed rice cake with shrimp
308. Crêpes grillées aux crevettes parfumées au lait de coco
Grilled shrimp rice cake with coconut milk
309. Raviolis grillés / Fried dumplings with meat and vegetables
4.Crêpes de riz farcies à la vapeur / Steamed parcels of rice stuffed with meat
509. Toast Impérial aux scampis (Recommandé) / Imperial Toast with scampis

TYPICALLY VIETNAMESE CUISINE

29. Boeuf parfumé à la citronelle avec vermicelles (Bo bun)
Grilled beef flavour lemon grass with rice vermicelli
29b. Nems vietnamiens avec vermicelles (Bun cha gio)
Vietnamese spring rolls with rice vermicelli
30. Soupe vietnamienne au boeuf (Pho) / Vietnamese noodles soup with Beef

 


PLATS VEGETARIENS

Potages

Potage à la crème de mais
Sweet corn soup

 

 

Potage aux légumes assortis
Vegetables soup

Potage aux cheveux d'anges et légumes
Vermicelli (fine, clear green bean noodles) and vegetables

Entrées

Salade Chinoise / Chinese salad

Salade aux cinq couleurs
Assortment of salad in five colours

Croquettes impériales
Spring Rolls

Plats
Tofu au bamboo et champignons chinois
Tofu with bamboo and Chinese mushrooms

Tofu sauté à la sauce sate
Tofu stir-fried in satay sauce
Tofu aux sept parfums avec épices chinoises
Tofu with seven colours and Chinese spices

Tofu au curry

Assortiments de légumes sautés
Stir-fried vegetables

Légumes assortis, sautés aux cheveux d'anges
Stir-fried vegetables with vermicelli (fine, clear green bean noodles)

Nouilles sautées aux légumes

Riz Sauté aux légumes